wordt mede-eigenaar van vikingschip dorestad

 

In april 2021 zal Vikingschip Dorestad officieel in gebruik worden genomen. Dan vindt ook de overdracht plaats van het schip van de Stichting Wijkse Projecten naar de nu nieuw te vormen Stichting "Vrienden van Vikingschip Dorestad". Die stichting wordt opgericht met als doel het beheer en de exploitatie van het Vikingschip voor de komende jaren veilig te stellen. Voor die stichting zijn wij op zoek naar een twintigtal mensen die ieder een bedrag van Euro 1.000,-- beschikbaar stellen zodat er een startkapitaal ontstaat van Euro 20.000,--. Een interessante investering met een variabel rendement in een tijd dat het geld op de bank niet of nauwelijks nog iets opbrengt.

 

Dat bedrag zal worden gebruikt voor de installatie van een motor naar onderstaand voorbeeld in het schip waardoor, anders dan met de beperkingen van roeiriemen en zeil, de gebruiksmogelijkheden aanzienlijk toenemen en er in het hele land en op elk water gevaren kan worden. Aangezien het schip zichzelf zal moeten bedruipen is dat laatste een voorwaarde om te kunnen zorgen voor regelmatige inkomsten en een langdurig gebruik van het schip.

Wilt u een van de twintig mede-eigenaren worden of wilt u meer informatie, stuur dan een email via de contactpagina van deze website en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak voor een bezichtiging. Wij heten u graag welkom in de Vikinghal in Wijk bij Duurstede en bespreken graag de financieringsmogelijkheden met u.

Bent u enthousiast om mede-eigenaar te worden van dit fraaie schip? Dan kunt u ook direct uw bijdrage van Euro 1.000,-- overmaken naar  de Stichting Wijkse Projecten, Wijk bij Duurstede nummer NL45RABO 0334 401 410 o.v.v.: t.b.v. Mede-eigenaar Vikingschip en vermelding van uw naam en adres. Ook dan nemen wij contact met u op en nodigen wij u graag uit voor een uitgebreide rondleiding. 

Bezoek ook de facebookpagina van project Vikingschip Dorestad

  • Facebook Social Icon

© 2018 Proudly created by Cosy's Corner

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now