Vaartochten met het vikingschip Dorestat I.

Vanaf medio juni 2021 vaart het vikingschip Dorestat I elke zaterdag om 13.00 uur, waarvoor je je individueel kunt inschrijven. Daarnaast kan je ook met een groep van minimaal 2 tot maximaal 10 personen meevaren.

Het is een vaart waarbij je rustig van het uitzicht geniet. Het schip vaart op de motor, dus er wordt niet geroeid of gezeild. Een schipper vertelt over de bouw van het schip, de Lek, de Vikingen en het eiland van Maurik. Bij het Vakantiepark eiland van Maurik legt het schip aan en kun je uitstappen. Hier kun je van het toilet gebruik maken en wat eten en drinken. Onderweg wordt er niet gegeten. Alleen een flesje water is toegestaan.

Opstapplaats: Stadshaven van Wijk bij Duurstede, achter de (haven-)parkeerplaats tegenover de molen. Fietsen moeten voor het hek geplaatst worden. De schipper haalt je daar op en loopt met jullie naar het schip.

 

Duur: 2 tot 2,5 uur 

 

Prijzen 2021
€10,00 per volwassene (bij individuele inschrijving)
€7,50 per kind
€100,00 voor groepen

 

Capaciteit: Max. 10 personen (ook voor groepsvaarten).

 

Tip: Neem je regenkleding mee bij slecht weer (liever geen paraplu). Er wordt altijd gevaren tenzij de schippers het afgelasten. Dan wordt er afgebeld.

Wil je een reservering aanvragen, klik op het logo van de VVV,

De VVV zal uw reservering verder afhandelen.

Afbeelding4.jpg
VVV KRS logo.jpg