Draken Hoofd_BLK-01.png

ZIJ DIE HET MOGELIJK MAaKtEN

Een project als de herbouw van een Vikingschip op ware grootte kan niet gerealiseerd worden zonder de financiële en materiële steun van personen, bedrijven, instellingen, adoptiehouders en vooral enthousiaste vrijwilligers. We mogen ons gelukkig prijzen dat we die ook voor dit grote project konden vinden. Zij stelden ons in staat om de investeringen te doen die benodigd zijn om het werk dat wij op ons genomen hadden op de best mogelijke manier te doen. Wij zijn hen daar uiteraard bijzonder dankbaar voor. Daarom stellen wij hen in dit hoofdstuk graag aan u voor. En door op hun logo's te klikken komt u op hun websites of facebookpagina's waar u kunt zien wat zij u zoal te bieden hebben.

logo+de+lunenburg_klein.jpg
480px-Lidl_logo.png
Elise Mathildefonds.png
0.png
Provincie Utrecht.png

WIJKSE STICHTING

logo museum Dorestad.jpg
KFH liggend.jpg

Sub-Sponsors

Behalve de hoofdsponsors en subsidiegevers is er nog een categorie geldgevers die voor dit project belangrijk zijn en dat zijn de sub-sponsors. De bedragen die zij ons beschikbaar stellen zijn weliswaar iets minder groot dan de categorie hierboven maar ook van essentieel belang om dit project te kunnen bewerkstelligen. Graag vermelden wij hier hun logo zodat zij bij u bekend zijn.

PastedGraphic-1.jpg
image_result-2.jpg
logo-trans.png
Levefanum logo 250 breed (web)-2.png

PROJECTPARTNERS

Iedereen zal begrijpen dat een project als de herbouw van een echt vikingschip niet door een partij alleen kon worden gedaan. Daar had je ook anderen bij nodig die op specifieke gebieden een bijzonder belangrijke bijdrage hebben geleverd. Daarom hadden wij voor dit project de samenwerking gezocht met een aantal partijen die ons werk aan konden vullen. Wij waren en zijn verheugd dat we zoveel enthousiasme mochten constateren. Degenen die ons geholpen hebben bij de realisatie van dit schip zijn:

Logo01.png
logo museum Dorestad.jpg