ZIJ DIE HET MOGELIJK MAKEN

Een project als de herbouw van een Vikingschip op ware grootte kan niet gerealiseerd worden zonder de financiële en materiële steun van personen, bedrijven, instellingen, adoptiehouders en vooral enthousiaste vrijwilligers. We mogen ons gelukkig prijzen dat we die ook voor dit grote project weer kunnen vinden. Zij stellen ons in staat om de investeringen te doen die benodigd zijn om het werk dat wij op ons genomen hebben op de best mogelijke manier te doen. Wij zijn hen daar uiteraard bijzonder dankbaar voor. Daarom stellen wij hen in dit hoofdstuk graag aan u voor. En door op hun logo's te klikken komt u op hun websites of facebookpagina's waar u kunt zien wat zij u zoal te bieden hebben.

WIJKSE STICHTING

EEN SCHILD NAAR EIGEN ONTWERP

Natuurlijk doen wij, als dank voor de sponsoring en/of de ter beschikking gestelde subsidie, voor de partners die op deze pagina genoemd worden iets bijzonders. Een vikingschip voert, ter bescherming van de bemanning tijdens het varen en de gevechten op het land, schilden die aan de zijkant van het schip worden bevestigd. Sponsors en subsidiegevers worden in de gelegenheid gesteld om een schild naar eigen ontwerp aan te leveren, uiteraard volgens de maatvoering die bij het schip behoort. Een en ander in overleg met de projectleider en naar voorbeelden van originele vikingschilden. Indien gewenst kan het schild door ons worden vervaardigd.

Sub-Sponsors

Behalve de hoofdsponsors en subsidiegevers is er nog een categorie geldgevers die voor dit project belangrijk zijn en dat zijn de sub-sponsors. De bedragen die zij ons beschikbaar stellen zijn weliswaar iets minder groot dan de categorie hierboven maar ook van essentieel belang om dit project te kunnen bewerkstelligen. Graag vermelden wij hier hun logo zodat zij bij u bekend zijn.

logo-trans.png

Bezoek ook de facebookpagina van project Vikingschip Dorestad

© 2018 Proudly created by Cosy's Corner

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now